Bare traži posao: Ako neko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača...

1
Radiosarajevo.ba
Bare traži posao: Ako neko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača...
PrtScr / Goran Bare

Hrvatski muzičar Goran Bare (55) u intervjuu je za Exkluziv otvoreno je priznao kako se našao na rubu egzistencije, s obzirom na to da zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa nema nastupa, a upitno je i kad će sa svojim Majkama moći na pozornicu.

"Ja bih volio da mene netko zaposli, ako netko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar.

Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika neka me nazove", ispričao je zabrinuti roker.

Kazao je i kako je u karanteni vrijedno radio na novom albumu, no koncerti su mu odgođeni i otkazani, a zna se da su nastupi uživo uvjerljivo najozbiljniji prihod domaćih glazbenika.

Priznao je neuništivi Bare i kako ga ljute dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera.

"Ako se u crkvama može naći dvije hiljade ljudi, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog", zaključio je vinkovački muzičar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije