Ambasador Nedim Makarević na sceni sa Željkom Bebekom u Oslu

Radiosarajevo.ba
Ambasador Nedim Makarević na sceni sa Željkom Bebekom u Oslu
Facebook / Ambasador Makarević i Bebek na sceni u Oslu

U glavnom gradu Norveške u subotu navečer održan je koncert Željka Bebeka, pred punom salom, mahom Bosanaca i Hercegovaca, u Oslu.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je prisutan bio i ambasador Bosne i Hercegovine u Norveškoj Nedim Makarević.

Makarević je ovom prilikom, kao počasni gost na koncertu, zajedno sa bendom i Bebekom odsvirao poznati hit Bijelog Dugmeta - "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac".

Ambasador je na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija, koji dokazuju da je atmosfera na koncertu bila fantastična. Istu noć koncert u ovom gradu i pred istom publikom imao je i Halid Bešlić.

"Masovno okupljanje naših ljudi na koncertu Bešlića i Bebeka... Divna večer i divna uspomena jer „Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac“....", napisao je, između ostalog, ambasador Makarević, koji je objavio i snimku s koncerta na kojem je bio počasni gost.

Pogledajte:    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije