Izađi na trkački duel i testiraj nove Adidas boost patike

Radiosarajevo.ba
Izađi na trkački duel i testiraj nove Adidas boost patike
FOTO: / Adidas
U četvrtak, 20. jula sa početkom od 20 sati u Sarajevu, na platou Sarajevo City Centera, sarajevski trkači, profesionalci i rekreativci, imat će priliku da izađu na Adidas trkački duel, dok će najbrži ovom prilikom osvojiti vrijedne nagrade.

Osim takmičarskog dijela, u četvrtak će u Sarajevu premijerno biti predstavljene nove Adidas patike za trčanje sa revolucionarnom BOOSTTM tehnologijom.

Adidas ove sezone predstavlja nove patike namijenjene za gradske trke. Ove patike za trčanje sadrže revolucionarnu BOOSTTM tehnologiju sa hiljadu vidljivih energetskih kapsula, koja pruža veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kojeg standardnog materijala. Inspirisane su i kreirane za trkače koji svaki korak posmatraju kao šansu za istraživanje.

Karakteriše ih višenamjenski, agilan i prilagodljiv dizajn koji omogućava trkačima da podnesu sve što gradsko okruženje može da ponudi. Priliku da testiraju ove modele će imati svi učesnici trkačkog duela. Svaka dama će duel istrčati do kraja u novim Adidas PureBOOST Xpose patikama posebno kreiranim samo za žene, dok su za muškarce pripremljene nove Adidas Supernova patike za trčanje.

Pravilo za učešće je jednostavno – pošaljite prijavu na email adresu: adidastrkackiduel@sportvision.ba i dođite na plato SCC-a 20. jula pola sata prije početka takmičenja, u 19:30 časova.

Muškarci i dame će biti odvojeni u posebne kategorije, a svaki duel će trajati samo 3 minuta. Pobjednik duela je učesnik koji za isto vrijeme istrči dužu distancu. Dueliste/parove ćemo izvući prije samog početka trke.

Prijava treba da sadrži sljedeće informacije:
- ime i prezime
-datum rođenja
-klub ili individualno učešće
-grad
-email adresa
-broj telefona
-veličina patika

Na ovom takmičenju ćete imati priliku da se upoznate i da trčite s uglednim sarajevskim trkačima, od kojih izdvajamo našu najpopularniju ultramaratonku Sanju Kavaz i našu Irongirl – prvu ženu iz BiH koja je završila Ironman takmičenje – Selmu Kukić. Ostali specijalni gosti će biti naše iznenađenje za vas.

Prijave su otvorene do 19. jula u ponoć. Broj učesnika je ograničen. Ne dozvolite da propustite priliku da učestvujete na prvom Adidas trkačkom duelu, trkate se sa vrhunskim trkačima i osvojite nove Adidas patike za trčanje sa revolucionarnom BOOSTTM tehnologijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije