'Marvel' daruje 700 prvih izdanja - besplatno

Radiosarajevo.ba
'Marvel' daruje 700 prvih izdanja - besplatno

Svi fanovi stripa sigurno žele da se dokopaju ekskluzivnih prvih izdanja svojih superheroja koje dijeli Marvel, a čak 700 od njih podijelit će besplatno. Prva izdanja ovog izdavača mogu dostići vrtoglavo visoke cijene među kolekcionarima, međutim besplatna izdanja koje će Marvel podijeliti su ipak u digitalnom izdanju.


Captain America (Foto: Skynews.com)

Marvel nudi besplatno skidanje na tablete, kompjutere, pametne telefone putem Marvell app i web stranice izdavačke kuće. Nakon utorka, slobodna izdanja će se vratiti u prodaju, a cijena će se kretati između 1,99 i 3,99 dolara (oko 5 KM) po izdanju.

Naslovi u prodaji su oni iz 1960-ih do savremenih izdanja, s likovima poput Mr. FantasticWaspPower Man i Iron Fist. Marvel je iz svog kataloga, sa više od 13 000 naslova, već odabrao veliki broj njih koji su dostupni digitalno sa prvim stripom iz svake serije. Zbirka sadrži historijske stripove poput Spider-Mana od Stan Leeja i Fantastične Četvorke od Leeja i Jacka Kirbyja.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije