Goga: Emir me nazvao droljom, sad izbegava sud!

Radiosarajevo.ba
Goga: Emir me nazvao droljom, sad izbegava sud!


Tekst bez intervencija objavljujemo sa Kurir-info.rs.

Emir Hadžihafizbegović nijednom se nije pojavio na suđenju po tužbi koju je protiv njega podnela Sekulićka

Kraj se bliži...

Emir Hadžihafizbegović se za šest godina nijednom nije pojavio na sudu kako bi pokušao da opravda uvrede na račun Goge Sekulić, koja ga je tužila i zatražila milionsku odštetu jer ju je na hrvatskoj televiziji nazvao srpskom droljom!

Naime, prošle nedelje bilo je poslednje ročište, kojem je, pored Goge, prisustvovao i njen otac. On je ispričao kako se osećao kad je čuo šta je ovaj glumac rekao o njegovom detetu!

- Drago mi je što će u aprilu biti doneta konačna presuda - kaže Goga:

- Emir nijednom za šest godina nije došao na sud, iako redovno dolazi u Beograd i glumi u predstavama. Svaki put na ročište dođe neki novi advokat. Srećna sam što će sve uskoro biti završeno.

Inače, Hadžihafizbegović je u Srbiji najpoznatiji po ulozi Amerikanca u filmu Lepe Brene „Hajde da se volimo 3“ i roli Bogoljuba Šaulića iz „Audicije“ sredinom osamdesetih godina prošlog veka.


Šta je Emir pričao o Gogi

- Srbijanske drolje zavode Bošnjake, koji se onda odaju alkoholizmu. Iz Srbije nam se servira duhovna pornografija, koja se lansira preko televizije. Srbijanske pevačice zavode mlade ljude, koji se odaju alkoholizmu, zbog čega dolazi do masovnih tuča, pa čak i do ubistava. Ja mislim da su one drolje jer čim ona dođe i kaže kako voli da peva bez gaćica, Goga Sekulić, a neka druga da popije litar alkohola, to je za mene drolja i ostaće drolja!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije