Studentska edukacija: Kako učiti?

Radiosarajevo.ba
Studentska edukacija: Kako učiti?


Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, u saradnji sa Univerzitom u Sarajevu, organizuje predavanje pod nazivom 'Kako učiti?'. U sklopu ove edukacije, studentima će biti pružena prilika da dobiju najnovije spoznaje o učenju, kao i da nauče kako i na koji učiti tokom studija. Predavanje je namijenjeno svim studentima Unverziteta u Sarajevu koji su zainteresovani za navedenu tematiku.

Predavačica je mr. Mirna Marković-Pavlović, viša asistentica na Odsjeku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Sarajevu.

Predavanje će se održati na Ekonomskom fakultetu, u sali 1, u ponedjeljak, 11. marta 2013. godine u 14 sati.

U sklopu edukacije će se održati i dvije radionice: "Mudro postavljanje ciljeva" i "Upravljanje vremenom". Radionice će se održati na interaktivan način uz mnoge vježbe kako bi studenti na što bolji način savladali datu tematiku.

Radionice će se održati u nekoliko termina 12. marta i 13. marta 2013 godine. Svi studenti koji žele da učestvuju na radionici mogu se prijaviti na isti način kao što se prijavljuju na edukaciju. Nakon završetka I ciklusa od 6 edukacija studenti će dobiti potvrdu o odslušanim edukacijama i usvojenom znanju iz oblasti na kojima su učestvovali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije