Stadion evakuiran zbog napada NLO-a?

Radiosarajevo.ba
Stadion evakuiran zbog napada NLO-a?

Utakmica američkog nogometa koja se trebala odigrati 3. rujna odgođena je, a stadion evakurin u dva navrata nakon što je Floridu pogodilo nevrijeme za koje se sumnja da je umjetno proizvedeno.
Snimke neobičnog nevremena zapanjile su gledatelje, a mašta je proradila kada su zapaženi oblaci u obliku 'letećeg tanjura' i nekoliko NLO-a koji jure usred oluje.

Neki od događaja su zabilježeni i kamerom, što je sasvim dovoljno da se počnu formirati teorije zavjere. Na svu sreću većina nije toliko luda da vjeruje kako se izvanzemaljci miješaju u sportske obračune sveučilišta i misle da ova demonstracija sile nema direktne veze s konkretnim događajem koji je prekinut.

Ipak, misle da navodni napad nije slučajan tj. da izvanzemaljci eksperimentiraju s kontroliranim napadima srednje veličine. Prema tom vjerovanju, već su usavršili precizne napada na strateške ciljeve, izazivanje kataklizmičkih fenomena globalnih razmjera, a sada testiraju ostale nijanse svoju moći manipuliranja vremenskim uvjetima i ljudima.

Naravno, ovo je samo jedna od 'nategnutijih' teorija, pa je ujedno i najzanimljivija. Do drugih, racionalnijih i prizemnijih objašnjenja vjerojatno možete doći i sami. No, prije nego što se upustite u teoretiziranje, pogledajte što je sve zabilježeno tog dana nad stadionom:

Net.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije