Gole guze u centru Zagreba (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Gole guze u centru Zagreba (VIDEO)

Foto: Let 3 tokom jednog od svojih prepoznatljivih uličnih nastupa

Povodom izlaska reizdanja prva dva albuma riječkih rokera, Two Dogs Fuckin' i El Desperado, Let 3 će u četvrtak u 13 sati ispred Dallas Music Shopa u centru Zagreba održati nastup u svom stilu.

Iako nisu precizirali o kakvom je nastupu riječ, teško da se od njih može očekivati klasičan koncert ili samo nekoliko prigodnih rečenica te je za očekivati još jedan ulični spektakl.

Bonus pjesme na albumu Two Dogs Fuckin' su We Are Lost (engleska verzija Izgubljenih), sjajna 12-minutna neobjavljena i nepoznata Pere pere iz perioda snimanja prvog albuma i Ne trebam te u živoj verziji snimljenoj na koncertu u ljubljanskom klubu Turist 1992. godine. Bonus El Desperada je Elevry Budy Nous'a, Pogibe (također live iz Turista, a to je jedina koncertna snimka ove pjesme) te žive snimke 'Fahrenheit' i Pokvarena žena.

U pripremi su i četiri videospota snimljena na koncertima u Rupi prošlog oktobra – Niotkuda, U rupi od smole, Armada i Pokvarena žena, koja će biti i prvi singl. Režiser je Radislav Jovanov Gonzo.

http://www.youtube.com/watch?v=VRdmsi7oKUg&feature=related

tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije