Agüero: Možemo pobijediti Real

Radiosarajevo.ba
Agüero: Možemo pobijediti Real

U subotu će s početkom u 22 sata na travnjak Vicentea Calderona istrčati nogometaši Atletica i Reala, u madridskom derbiju koji se igra u sklopu 10. kola španjolskog prvenstva.

Premda Atletico u susret ulazi s 18. pozicije Primerine ljestvice, a Real s drugoga mjesta, jedan od najistaknutijih članova domaće momčadi Sergio Agüero vjeruje da će njegova momčad biti ta koja će nakon 90 minuta imati razloga za slavlje.

Pozicija u kojoj se nalazimo je izuzetno komplicirana, ali moramo podići glave. Znamo da nas u subotu očekuje teška utakmica, ali u njoj možemo tražiti pobjedu i neophodna tri boda. Pokažemo li angažman iz posljednjih nekoliko utakmica ostvarit ćemo dobar rezultat - kaže Agüero, koji se ne da zavarati nešto slabijim rezultatima koje Real u posljednje vrijeme postiže (jedna pobjeda u posljednjih pet utakmica kroz sva natjecanja).

Meni je najvažnije da sam ja dobro, a ono što se zbiva kod njih me ne zanima. Jedino o čemu mislim smo ja, moji suigrači i tri boda koja želimo - zaključio je argentinski napadač.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije