Srđan Nikčević: Iskoristio sam Minu da bih postao poznat
21. januar 2014. u 10:16
Srđan Nikčević: Iskoristio sam Minu da bih postao poznat
0

Tekst bez intervencija, objavljen u našoj rubrici Dno dna, preuzimamo sa Kurir-info.rs.

Mina me je pozvala da se zbog marketinga pojavljujemo zajedno u javnosti, i ja sam to iskoristio da postanem popularan, rekao je Srđan

Skrenuo pažnju na sebe.

Srđan Nikčević je u emisiji „Trenutak istine“ na TV Pink otkrio da je iskoristio Minu Kostić kako bi stekao popularnost. Mladić, koji je od folkerke mlađi 14 godina, odgovorio je potvrdno na pitanje „Da li si vezu s jednom starijom pevačicom iskoristio da bi došao do medija“. 

Kad ga je voditeljka Nina Radulović pitala o kojoj pevačici je reč, njeno ime je bipovano dok ga je on izgovarao. Ipak, s obzirom na to da je pomenuo njihov paparaco uslikan u Šumicama, postalo je jasno da je bio s Kostićevom jer je ona svojevremeno na taj način objavila vest o ljubavi s mlađim dečkom.

- Da, Mina me je pozvala da se zbog marketinga pojavljujemo zajedno u javnosti, i ja sam to iskoristio da postanem popularan. Nisam ništa imao s njom, sem te kompenzacije. Nije me plaćala za to, niti sam joj tražio. To je trajalo nekih mesec dana, a nismo se čuli otprilike godinu dana - ispričao je za Kurir Nikčević.

Pozvali smo i Minu koja kaže da je Srđan dobar momak.  

- Slaba sam na ljudske sudbine, a on ima tužnu životnu priču. Mi nismo bili u vezi, to je bila fora. Stvarno je smešno to što je sinoć pričao u emisiji, to je nebitna priča, ali nek je on živ i zdrav! Dobar je momak i mislim da ga je neko nagovorio da izigrava budalu - rekla je Mina za Kurir.


Dno dna/Radiosarajevo.ba

Vjerujete li da će uskoro početi obnavljanje Sarajevske žičare?

Ne znam
Ne vjerujem
Vjerujem